Algemene kinesitherapie

Algemene kinesitherapie biedt een holistische benadering van gezondheid, gericht op het bevorderen van beweging en herstel. Onze deskundige kinesitherapeuten behandelen een breed scala aan musculoskeletale klachten, van pijnlijke gewrichten tot beperkte mobiliteit. Met hands-on technieken, therapeutische oefeningen en functionele training streven we naar het herstellen van fysieke functie en het verminderen van ongemak. Of je nu herstelt van een blessure, worstelt met chronische pijn, of gewoon een actiever leven wilt leiden, algemene kinesitherapie kan je helpen je doelen te bereiken. Van atleten tot kantoormedewerkers, onze aanpak is geschikt voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. Ons doel is om je kwaliteit van leven te verbeteren door mobiliteit te vergroten, pijn te verminderen en houding te optimaliseren. Neem vandaag nog contact op en ontdek hoe algemene kinesitherapie je kan ondersteunen op je reis naar een gezonder en bewegingsrijker leven. 

Manuele therapie

Wat kun je verwachten tijdens een sessie? Onze therapeuten zullen eerst een grondige evaluatie uitvoeren om een diepgaand inzicht te krijgen in je specifieke situatie. Vervolgens stellen we een gepersonaliseerd behandelplan op dat is afgestemd op jouw behoeften en doelen. Tijdens de sessies begeleiden we je door gerichte oefeningen en technieken, en geven we je praktische adviezen om je herstelproces te ondersteunen.

Manuele therapie is geschikt voor mensen van alle leeftijden en achtergronden. Of je nu een atleet bent die streeft naar topprestaties, een kantoormedewerker die kampt met zittende levensstijl gerelateerde klachten, of gewoon iemand die op zoek is naar meer comfort en bewegingsvrijheid, manuele therapie kan je helpen om weer in balans te komen.


Sportrevalidatie

Haal het beste uit je sportprestaties met onze gespecialiseerde zorg. Onze toegewijde sportkinesitherapeuten behandelen blessures, bevorderen herstel en verbeteren bewegingsvermogen voor sporters van alle disciplines. Door middel van geavanceerde technieken en aangepaste oefenprogramma's streven we ernaar om je snel en veilig terug te brengen naar je sportieve activiteiten. Met een focus op blessurepreventie en optimale prestaties helpen we je bij het bereiken van je sportieve doelen. Ontdek hoe sportkinesitherapie jouw herstel en prestaties kan transformeren. Neem vandaag nog contact met ons op en werk samen met onze experts om je sportieve potentieel te maximaliseren. 

Dry Needling

Dry needling is een techniek waarbij dunne naalden worden gebruikt om triggerpoints in gespannen spieren te behandelen zonder medicatie toe te dienen. Door de naalden direct in de huid en spieren te plaatsen, wordt geprobeerd om triggerpoints te deactiveren en spierspanning te verminderen. Het doel is om pijn te verlichten en de bewegingsvrijheid te verbeteren door de bloedcirculatie te stimuleren. Dry needling verschilt van acupunctuur doordat het zich specifiek richt op triggerpoints en spieren, terwijl acupunctuur gericht is op het herstellen van de energiebalans in het lichaam. Het wordt vaak gebruikt als onderdeel van een breder behandelplan dat oefentherapie en stretching omvat, maar het is belangrijk om eerst met een gekwalificeerde zorgverlener te overleggen voordat men deze behandeling ondergaat.