Bij KINEMETIX is het onze visie om een gezonde en actieve gemeenschap te creëren, waarin iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar volledig potentieel te bereiken. Onze missie is om hoogwaardige kinesitherapie te bieden, die gebaseerd is op wetenschappelijk onderbouwde technieken, zorgvuldige aandacht voor elke individu en een vertrouwensrelatie met de therapeut. 

"Your health • Your Goal • Together to feel better"

Jeffrey De Laet

Ik heb altijd al een passie gehad voor het menselijk lichaam en de functie van het bewegingsapparaat. Tijdens mijn studies aan de KU Leuven, ben ik steeds actief geweest binnen de sportwereld om sporters zo goed mogelijk te begeleiden. 

Na het behalen van mijn diploma als kinesitherapeut heb ik ervaring opgedaan in gerenommeerde groepspraktijk in Wilsele, waar ik de kans kreeg om te werken met patiënten van alle leeftijden, met verschillende doelen en verschillende letsels. 

Ik vind het dan ook zeer belangrijk om een gevarieerde en aangepaste therapie te geven op ieders maat en te luisteren naar iedereen zijn doelen en deze mee na te streven. 

Sporttherapeut
Manuele behandelingen
Algemene kinesitherapie
Preventie begeleiding
Dry Needling

Jane Sagaert

Het willen helpen van mensen was mijn grootste reden om kinesitherapie te studeren. Tijdens deze masteropleiding heb ik geleerd wat de passende behandeling is voor verschillende letsels, aangepast op het niveau en de doelen van de patiënt.

Ik vind het dan ook zeer belangrijk om een goede band te hebben met mijn patiënten, zodat we samen hun persoonlijke doelen kunnen bereiken. 

Ik streef naar een open communicatie, een actieve behandeling en een zo goed mogelijk functioneel herstel.

Algemene kinesitherapie
Manuele behandelingen
Sporttherapie
Dry Needling